Sushi med lufttorkad skinka, stekt svamp och dijonmajonnäs
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl rundkornigt ris
  • gärna japanskt sushiris
  •  
  • Sushisu
  • ½ dl risvinäger
  • 1½ msk socker
  • ½ tsk salt
  •  
  • Fyllning
  • 300 g blandad svamp t ex ostronskivling
  • kantareller
  • champinjoner
  • 3 msk olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 12 skivor lufttorkad skinka
  • 1 kruka gräslök
  •  
  • Dijonmajonnäs
  • ½ dl majonnäs
  • 1 tsk dijonsenap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.