Foto. Karin / bevemyrs blogg. . De här bullarna - Sussannabullar - bakar min mamma ofta. Receptet är från 1970-talet någon gång och har en lite annorlunda bakmetod
Sen så kommer ett till bakverk, nämligen Susannabullar. Det är ju roligt att blicka tillbaka på 2016 och då inte bara på alla fina minnen men också på vad ni har tyckt om här på bloggen
Eller smaken av nybakade Susannabullar som jag alltid önskade mig till min namnsdag. söt som socker. I ivern att hitta nya smakkombinationer och den bästa frostingen till mina cupcakes kom jag plötsligt på mig själv med att sakna det gamla, hederliga
Hittade ett recept på susannabullar från Matklubben som lät gott. Susannabullar 32st50g jäst2dl mjölk4dl vetemjöl (240g)200g rumsvarmt smör1dl socker3 äggca 6dl vetemjöl (360g) Fyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.