Sen så kommer ett till bakverk, nämligen Susannabullar. Det är ju roligt att blicka tillbaka på 2016 och då inte bara på alla fina minnen men också på vad ni har tyckt om här på bloggen
Eller smaken av nybakade Susannabullar som jag alltid önskade mig till min namnsdag. söt som socker. I ivern att hitta nya smakkombinationer och den bästa frostingen till mina cupcakes kom jag plötsligt på mig själv med att sakna det gamla, hederliga
Hittade ett recept på susannabullar från Matklubben som lät gott. Susannabullar 32st50g jäst2dl mjölk4dl vetemjöl (240g)200g rumsvarmt smör1dl socker3 äggca 6dl vetemjöl (360g) Fyllning
Världens godaste bullar om jag får säga det själv - och det får jag. )250 grader ska ugnen vara påDet här behöver du till bulldegen2 dl mjölk4 + 6 dl vetemjöl200 gr rumsvarmt smör1 dl socker3 ägg50 gr jästDet här behövs till fyllningen150 gr smör1,5 dl socker1 tsk vaniljsockerTill pensling och garnering behövs1 uppvispat äggflagad mandel och - eller pärlsockeraluminiumformarLös upp jästen i fingervarm mjölk och tillsätt 4 dl av vetemjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.