Ingredienser Portioner. 4 300 g färska chorizokorvar 2 majskolvar 1 röd paprika 1 msk smör 1 riven vitlöksklyfta 1 krm chiliflakes 1 krm salt hackad persilja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Lycka är att kunna torka och rosta sina egna pumpakärnor. Blanda kokosolja, salt och pumpakärnor. Lycka är att kunna torka och rosta sina egna pumpakärnor
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Skölj av pumpakärnorna och lägg i en ugnssäker form. Skölj pumpakärnorna med vatten och rensa bort allt pumpakött Lägg kärnorna i en skål, tillsätt rikligt med ljummet vatten, 1 msk äppelcidervinäger och 1 tsk salt
CHILIROSTADE ROTFRUKTER OCH GRÖNSAKER600 g kålrot i tunna stavar1 morot i stavar1 rödbeta i stavar1 palsternacka i stavar1 halverad och sedan skivad (på tvären) rödlök½ squash, delad på tvären någon gång och sedan skivad på längden½ tsk chiliflingor1 tsk torkad timjanhonung eller råsockersalt och eventuellt olja att ringla över om man gillar detLägg alla rotfrukter och grönsaker i en bakplåtspappersklädd eller smord långpanna
Denna härliga rödkålssallad med apelsin, fikon och saltrostade pumpakärnor passar t. Börja med att rosta pumpakärnorna i torr stekpanna på medelvärme tills de fått fin färg, tillsätt en nypa flingsalt
Rosta pumpakärnorna i en torr stekpanna tills de fått en gyllene yta. Skiva frukt, lök, avokado och lägg upp alltsammans i en skål, klicka över hummus och strö över pumpakärnorna - mums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.