Supersnabb vinbärskaka
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 st ägg
  • 175 g smält smör
  • 12 dl socker

  • 11 tsk vaniljsocker
  • 12 1/2 dl vetemjöl (alt. 1,5 dl vetemjöl + 1 dl mandelmjöl)
  • 12 dl färska eller frysta vinbär
  • 1 + ev. extra bär till dekoreringSätt ugnen på 200 grader.
  • 1 Blanda ihop alla ingredienser förutom bären. Vispa inte!
  • 1 Smöra och bröa en rund form, ca 24 cm i diameter, med avtagbar kant. Häll i smeten och strö sedan över bären.
  • 1 Grädda kakan ca 25 minuter i nedre delen av ugnen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.