1. Potatisstomp. Skala potatisen och koka i saltat vatten. 2. Tillbehör. Skölj alla salladsingredienser. Riv loss salladsblad och strimla paprika och gurka och lägg upp på ett fat
Igår hade jag en riktig bakdag, bakade flera sorter matbröd och även lite fikabröd. En av favoriterna blev ett lantbröd, som påminner väldigt mycket om ciabatta
Laxwrap med rostade rotfrukter och hjortronsås2 st2 mjuka tunnbröd3 stora potatisar0,5 rödlök1 palsternackasalt och pepparolja1 bit varmrökt laxcreme fracihehjortronsyltsalt och pepparisbergssalladtomatgurkaDela potatisen och palsternackan i 4 bitar
Supergoda wraps med lax och god kall sås. För 4 personer. 4 laxfiléerIsbergssalladGurka2 tomater3 dl Creme fraiche1 äppleDragonSaltTortillabrödStek laxfiléerna i smör
Det här var verkligen riktigt gott. Och dessutom snabblagat. Om man ens kan säga att det är en rätt man lagar, eftersom man bara smaksätter kvarg och sedan lägger ihop kvarg och lax på ett tortillabröd
Istället valde jag att steka brödet, smidigt och superlätt. Jag stekte bröd så här sent på kvällen när jag var så sugen på bröd men ville inte behöva plocka fram köksmaskinen och kånka på med att jäsa brödet m
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.