Även om jag inte är någon hängiven eller trogen LCHF-anhängare (äter både potatis och massor med rotfrukter, bär och frukt som jag personligen tror att de flesta av oss mår bra av), så exprimenterar jag emellanåt med att försöka hitta på bra och nyttiga matbröd med så lite kolhydrater i som möjligt
Jag gillar våfflor på många olika sätt både matiga varianter och mer klassiska med sylt och grädde. Som topping är det bara fantasin som sätter gränser, här har jag bla toppat med kombinationerna hasselnötskräm + hallon, mango + kokossirap och vispad tjock yoghurt + hjortronsylt
Mixa alla ingredienser i en matberedare eller med en stavmixer. Originally posted on Nilla's Kitchen. bananvåfflor, paleo, glutenfritt, mjölkfritt, sockerfritt
Vardag igen, hörrni, efter en alldeles fantastisk påskhelg med underbart vårväder. Påskharen dök upp med påskägg också minsann, och Lilla I var i sitt esse
Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter
Häll upp smeten i en limpform, ca 1 ½ liter, klädd med bakplåtspapper. Du behöver. 1 dl vetemjöl. 2 dl mandelmjöl2 dl grahamsmjöl2 dl havregryn2 tsk bikarbonat1 ½ tsk salt1 dl linfrön
Festligt att ta med sig ut i pulkabacken också. Foto. Karin / bevemyrs blogg. . I natt kom vargavintern till småstaden, mängder av härlig snö ligger redan och -19,8 grader
Dagens nygräddade och proteinberikade bananvåfflor med smält mörk chokladVåffeltorn med ”Inca-trappor” ll Ni är extra många som kikar på mina nyttiga våffelrecept här i bloggen idag – ja för våffeldagen it is
Men det är svårt för det är ju så gott och slår köpebröd med hästlängder. Arbeta degen smidig (gärna med maskin) i några minuter och låt den jäsa till dubbel storlek – det tar cirka en halvtimme upp till en timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.