Det smakade nämligen supergott och var väldigt enkelt att laga till. Jag läser ganska många amerikanska matbloggar och har märkt att gratinerat potatismos verkar vara ett ganska vanligt tillbehör där borta
Jag gjorde dessa knäckebröd här hemma för ett tag sedan och dom blev storfavoriter direkt. Dom äts inte bara när man är hungrig, utan jag har märkt att de även fungerar som godis
Här bjuder jag på ett extra lyxigt potatismos med gräddmjölk, smör, äggulor, olivolja OCH brieost. Potatismoset går alldeles utmärkt att göra i förväg och förbereda fram till gratinering i ugnen, med grädden ovanpå och allting
Även om jag inte är någon hängiven eller trogen LCHF-anhängare (äter både potatis och massor med rotfrukter, bär och frukt som jag personligen tror att de flesta av oss mår bra av), så exprimenterar jag emellanåt med att försöka hitta på bra och nyttiga matbröd med så lite kolhydrater i som möjligt
Mat som sköter sig själv i princip är inte dumt när man är stressad småbarnsmor. Det här är ett recept som jag gärna lagar när jag vill att det ska vara lite festligare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.