Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Idag ska jag presentera mina Sugar Cookies som jag gjorde med brush embroidery teknik. Att göra Sugar cookies bli fina finns många olika sätt att dekorera
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Som ni vet så har Malin på Sugar Coated haft Dulce de leche dagar. Alla recept hittar du, förutom hos Malin även här om du söker på Sugar Coated eller tittar under menyn Bloggvänner
Sugar cookies smakar egentligen inte så mycket mer än just sött. Sugar cookies 1 dl vatten. Jag använder dem framför allt när jag vill göra hållbara dekorativa kakor, vars uppgift är att vara fina, snarare än goda
Malin – Sugar Coated. In English below. ”Okej vi kan väl stanna där ett tag. Snickers mmmmm Glass mmmmm. Lägg till ett par fler mmmm från dulce de leche kola, mjölkchoklad, len krämig glass gjord på mascarpone och jordnötssmör (can i hear a double mmmm) mjölkchoklad och sist men inte minst knapriga salta jordnötter
Ny månad, ny råvara och nytt recept från mig i kampanjen Robertson loves Sweden. Jag måste faktiskt erkänna att jag inte är någon dyrkare av färskpotatis, men den här salladen blev suveränt god
In a small bowl, mix together the cornstarch and sugar until blended. In a medium saucepan, bring the cornstarch-sugar mixture, melted butter and heavy cream together over medium heat, stirring constantly
Testade att göra min egna scrub med kokosolja, rosblad, socker och några droppar olivolja. Super enkelt och oj så bra den blev så var bara tvungen att testa att göra en till men då med lavendel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.