Idag vill jag tipsa er om en enkel tapas som passar bra att ha på bufféebordet. Detta är mitt bidrag till månadens gröna som har tomat som tema och månadens värd är Ulrica som bloggar här
Butternut pumpa fylld med en krämig fyllning på ricotta och parmesan är en god middag. Äts med fördel med en god sallad vid sidan om eller med vegetariska biffar
Stuffed mushrooms are good and this time I filled them with chèvre. Fyllda svampar är gott och den här gången hade jag champinjoner som jag fyllde med chèvre De här passar bra till buffé, som förrätt eller att ta med på picnick
Tycker du om nutella. Det tog sin lilla tid att jag började uppskatta denna krämiga röra. Jag är fortfarande inte helt såld, men jag kan tycka att den är god att använda i bakverk
Stuffed FudgeBrowniesadepted from Cookies and CupsBrownies100 g mörk choklad80 g ljus choklad60 g smör80 g ljust muscovadosocker75 g strösocker1 tsk vaniljextrakt1/4 tsk salt2 stora ägg70 g vetemjölFudgeca 3-4 dl chokladgodis (jag tog malteser, mini-kexchoklad, center och twix)(några msk kolasås eller dulce de leche)½ burk kondenserad mjölk225 g mjölkchoklad½ tsk vaniljexkraktSätt ugnen på 165 grader (ej varmluftsvärme)
This is what I did with the leftovers from the slow temperature oven baked salmon, delicious. Having this in mind you can do this with all sorts of leftovers or veggies your have in your fridge, just use your fantasy
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.