Gnid in filén med kryddorna. Vispa ur pannan med grädden. Smaksätt med örtkryddor eller senap (ev. Serveras med grönsaker, ris/potatis 8-10 hg strutsfilé
Lägg filén på en plåt och gnid in den på båda sidorna med kryddpastan. Stöt kompotten med en potatisstöt till önskad konsistens, smaksätt ev med lite salt och peppar
För att inte behöva tillbringa halva dagen med ett "När kommer moster E. kom med presenter. Gult och lila nagellack till en lyrisk Sigrid som ville testa gåvorna omedelbart
Krydda strutsfiléernamed salt och peppar. Servera med körsbärstomater och en klick smör. Strutsfilé 700 g strutsfilé 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 2 msk smör till stekning 15 medelstora potatisar 2 tsk torkad timjan 3 vitlöksklyftor salt peppar Skala potatisen. 700 g strutsfilé. 15 medelstora potatisar
Förra sommaren testade vi för första gången att tillaga strutsfilé. Då passar det bra med en middag som är superenkel, god och lite lyxig på samma gång
Strutsfilé. Jag grillade den med omsorg och resultatet blev precis så bra som jag hade planerat. Strutsfilén grillade jag mot slutet av rådjurssadelns förlopp
Stöt kompotten med en potatisstöt till önskad konsistens. Smaksätt ev med lite salt och peppar. Skala och koka potatisen, finhacka schalottenlökarna och grovhacka persiljan
) nämligen strutsfilé, flamberad i konjak och serverad med grönpepparsås och bakad potatis. och vi tänkte börja med att visa er lite av de bilder som vi tog på, kanske det viktigaste från en resa, maten
strutsfilé tillagad som rostbiff (första gången jag smakade struts, vilket var mycket gott) från Marsjö Strutsgård, kycklingklubbor från Guldfågeln (ja, som ni vet gett namn åt vår nya arena
) På bilden ovan blev det lite strutsfilé, smakar som en mix mellan kyckling och nötkött. Okej, nu skall man inte klaga när man står framför ett dignande buffébord, dessutom åkandes med jobbet
Recept på helstekt strutsfilé hittar du HÄR. För kröna årets midsommarmeny har jag valt myntamarinerade jordgubbar med en italiensk mascarponemaräng och rostade nötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.