Strutsfilé med ölmarinad
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor strutsfilé (à 150-175 g)
  • svartpeppar
  • salt
  • 10 g bladpersilja, hackad
  • 25 g västerbottenost, riven
  • smör
  • 25 g schalottenlök, finhackad
  • 75 g färsk eller fryst karljohanssvamp eller motsvarande av torkad och blötlagd, hackad
  • 1 msk sherryvinäger eller vanlig rödvinsvinäger
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 2 dl öl
  • 1 msk tigersås (en kryddig sås)
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk muscovado- eller farinsocker
  •  
  • Marinad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.