Bryn strutsfilén runt om i smöret. 1 strutsfilé ca 1,2 kg. Krydda. Lägg i en eldfast form, häll på kalvfonden och ställ in i ugnen i 150 grader tills innertemperaturen är 67 grader
Skär strutsfilén i portionsbitar och låt marinera. Grilla strutsfilén. strutsfilé. Blanda alla ingredienser till marinaden, smaka av med salt och svartpeppar
Gnid in strutsfilén i salt. köttsaften från strutsfilén. 320 g strutsfilé. Sätt ugnen på 100 grader. Fräs lakritsgranulatet i smöret ca 30 sekunder och tillsätt sedan filén
Strutsfilé. Strutsfilén grillade jag mot slutet av rådjurssadelns förlopp. Min systers sambo är jägare och han har tidigare bjudit oss på bland annat vildsvin och rådjur
) nämligen strutsfilé, flamberad i konjak och serverad med grönpepparsås och bakad potatis. Okidoki, vi har kollat och sållat bland våra foto som vi tog på semestern - det blir en hel del
strutsfilé tillagad som rostbiff (första gången jag smakade struts, vilket var mycket gott) från Marsjö Strutsgård, kycklingklubbor från Guldfågeln (ja, som ni vet gett namn åt vår nya arena
800 g strutsfilé2 msk olivolja2 tsk salt0,5 tsk pepparSås. 800 g strutsfilé. Nu när vi är inne på vårt andra år med heltidsarbeten och hämtning och lämning på dagis kan vi konstatera
) På bilden ovan blev det lite strutsfilé, smakar som en mix mellan kyckling och nötkött. Okej, nu skall man inte klaga när man står framför ett dignande buffébord, dessutom åkandes med jobbet
Gnid in strutsfilén i salt. köttsaften från strutsfilén. 320 g strutsfilé. Sätt ugnen på 100 grader. Fräs lakritsgranulatet i smöret ca 30 sekunder och tillsätt sedan filén
Vi lagade marinerad strutsfilé och ville ha många tillbehör till det. Det slutade med att alla tillbehören hamnade i en puck som panerades och friterades
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.