Jag haren kakform formad som ett äpple, som jag använde som mall när jag pudrade kanel på kakan. Du har väl inte missat att det är kladdkakans dag idag
Vi har precis kommit in från grannarna där vi varit och grillat, så mysigt och så himla gott. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Snickerskaka heltenkelt. En gudomlig chokladkaka med dulce de leche och jordnötter. En film som definitivt inspirerar till bakning och får munnen att vattnas efter sötsaker
Den gamla klassikern kan ju varieras lite grann, vi harden vilda sorten, den vegetariska med halloumiost och för de som inte gillar korv finns Jamies med kyckling
e gången på en vecka man äter färs så behöver man nåt mer spännande än bara pannbiffar. Räddningen blev min nya allt-i-allo moroten som fick sällskap av hackad persilja i färsen, kombon av morot- och persiljebitar som steks ger en subtil curryaktig smak till biffarna och så får de mer bett av morotsbitarna inuti biffen
Nej, det får heltenkelt bli. Jag har lite svårt att döpa den, för jag vet inte riktigt var det är. Därför kan ni säkert tänka er hur lycklig jag var imorse, när jag fick sätta tänderna i den här kreationen
Bland annat ska jag se till att göra mer jordgubbssylt, för den jag gjorde förra året på vår egna jordgubbar är den godaste sylt jag någonsin har ätit (ursäkta om det lät som skryt)
Semletider i all ära, men nja en semla är inget jag sätter tänderna i direkt. Som jag skrev förra veckan så bakade jag ju en cheesecake och bjöd familjen på, här nedanför kommer receptet
Denhar jag tidigare gjort men med enannan smak, då såg den ut såhär. Tårtan blev iallafall uppskattad och då har jag några som är väldigt skeptiska när det kommer till efterrätter som är 'nyttiga' och veganska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.