Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Äkta nacho sås till enkall Öl. Använd INTE okokta krossade tomater i en dipp sås, som en taco sås. Krossade tomater bör kokas speciellt om "dippsalsan"har rå GULlök i, annars får ni ont i magen=
Servera fisken med såsen och något gott tillbehör. Vänd när de fått engyllene färg. 1 torskblock/eller annan fisk eller filéer1 ägg1-2 dl pofiberAromat (ta salt om du inte vill äta glutamat, vitpepparSmör + oljaSkär blocket eller filéerna i "fiskpinneform". Sås1 dl crème fraiche1 dl majonnäs2 msk Boston gurkaNågra varv med Santa Marias kvarn "fish- and seafood"Blanda allt, smaka av om mer krydda behövs
Blanda samman såsen med alla ingredienser och ställ in i kylen innan servering. Koka upp broccolin och panera torsken med sesamfrö samt salt och citronpeppar
Blanda ner det i creme fraichen. Smaksätt med sweet chili sås och kryddor efter tycke och smak. 1-2 röd lök (beroende på storlek och smak). 1-2 matskedar sweet chili sås
Minns du denkalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.