Skogschampinjoner (antal varierar efter hur många som ska äta)(Jag gillar att använda Knorrs Kött- och grillkrydda, men vill man använda andra kryddor så gär det säkert finemang!)
Kvällens Värdpar, Rasmunssens Ole og Britt förlänger njutningen in på småtimmarna med ett antal goda och fantastiska sanna men också lite skrämmande sjömanshistorier medan vi njuter av både grillad som halstrad hummer och havskräfta
Ja, nu har gästerna precis cyklat iväg hemåt. Jag tycker det är så himla trevligt att ha gäster på en vardag, det liksom förgyller veckan på något sätt
Tapas, tapas, tapas. Â Tapas, tapas, tapas - en av Spaniens bättre bedrifter enligt mig. Tapas ska ätas i goda vänners lag, under lång tid och med mycket spanskt rödvin
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Här kommer några bilder från vår mysiga nyårsafton. I krispig kyla skålade vi in tolvslaget, och en del raketer smälldes även av till pappor och barns stora glädje
Ikväll blir det hembakad pizza med hemgjord pizzasallad. Som jag längtat och jag fick till pizzasalladen hyfsat iallafall, den brukar kunna vara lite knepig att få till
Igår kväll så var Elin & Rickard här på tapas kväll eller vad jag ska kalla det, vi ville testa lite nya saker som kokta kronärtskockor som vi åt parmesansmör till
Tisdag igen, vilket såklart betyder soppa i vårt kök. Just denna soppan passade så konstigt bra in på dagens inlägg i Matrepubliken, nästan som om det var planerat, men i detta fallet var det faktiskt ödet
Ugnsrostad potatis med rosmarin blev otroligt lyckat och nedanföljer det superenkla receptet. De olika kryddorna fångadesupp perfekt och smaken var ljuvlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.