Dundergod och enkel dessutom en perfekt dessert nu när sommaren är på intågande. Nu använde jag spanska jordgubbar vilket funka bra men tänk er denna med svenska nyplockade gubbar
Måste säga att en Raw cheesecake är en av mina favoriter att äta på en varm sommardag. Jag valde att göra dena cheesecaken med vanilj, jordgubb och hallon smak, men det går självklart super att experimentera med andra smaker så som blåbär, lime, passionsfrukt eller mango
Strawberry Shortcake Cheesecake. Jag tror att många älskar att äta cheesecake som jag. Den här cheesecake som jag har gjorde är en kombination mellan Strawberry shortcake och Strawberrycheesecake (gräddetårta) så det blir perfekt för mig att bakar den här tårtan eftersom min man gillar gräddtårta Mums…de är riktigt fantastisk gott
Då gjorde jag en härligt underbar god cheesecake, fast så mycket cheesecake smakade den inte, då chessecakelagret inte är så tjockt och det även är fruktmousse på
Även cheesecake är en lika populär dessert som också serveras ofta i USA. När jag var i USA för ca 1 år sedan åt jag både cupcakes, cheesecake och gick på jordgubbsfestival i Alabama och åt färska jordgubbar och jordgubbsglass
Ingredienser 500 gram frysta jordgubbar 3-4 dl vatten från en ung kokosnöt Gör så här Tina jordgubbarna så att de inte är fullt så hårda innan du lägger dem i din mixer
En absolut favorit när det gäller glass är StrawberryCheesecake glass, så tokgott, gillar glass som har något knaprigt i sig som tex crumble, chokladbitar eller kakbitar
Häll smeten i den avsvalnade formen och grädda cheesecaken ca 60 min i 175 grader. Denna cheescake med färska jordbubbar både i smeten och som garnering är både väldigt god och inte alls avancerad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.