Mosa potatisen med en gaffel eller en potatispress, blanda i ägget och saltet. De kan smaksättas med lite av varje som örter, soltorkade tomater, pesto, vitlök, paprika, ja you name it
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Lägg röstin på ett fat och dekorera med kallrökt lax, den krämiga laxröran, stenbitsrom, finhackad rödlök, finriven Västerbottensostoch till sist ett flarn av Västerbottensostoch en liten kvist med dill
Blanda ihop potatis ochpepparrot. Riven pepparrot. Det här var det godaste jag ätit på länge (oftastså säger jag det om all mat jag äter) men det här var verkligen gott och lite annorlunda
Denna sort ville jag göra med smak av svensk sommar. Sill är busenkelt att variera det är bara fantasin som sätter gränser, dessutom går det blixtsnabbt att göra och smakar mycket bättre än färdig på burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.