Det jag saknade på det gamla kortet som brukar vara så roligt att läsa eftersom det har hänt så mycket på matfronten är den korta inledningen till receptet, det fanns ingen sådan till just det här receptet
Den grytan har jag försökt laga här hemma. Fördelen är att den ekologiska kycklingen slaktas vid högre ålder och har därför mycket mer smak – sedan är det bra för kycklingen och miljön också
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
När paprikan har mjuknat häller du tillbaka kycklingbitarna och fräser ytterligare en liten stund. Efter en skön förmiddag i pulkabacken, rosiga kinder och små frusna näsor var det dags att gå hem och göra middag
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Strimla/tärna filéerna när dem har svalnat lite. 2 stora vitlöksklyftor. 2 stora vitlöksklyftor. Denna kycklinggryta är enkel att göra, smakrik och väldigt god
Grytor, stuvningar och såsiga rätter smakar nästan ännu bättre dagen efter. Spenat kanske kan avskräcka, men hittills har jag inte hört någon som protesterat när jag serverat kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.