Här har ni härligt goda ochstora köttbullar med indiska smaker. Servera med ris och sallad. Perfekt att variera med dessa istället för våra traditionella svenska köttbullar
4 250 g färska bönor t ex haricots verts eller vaxbönor 1 broccoli à 250 g 1/2 - 1 röd chilifrukt 2 salladslökar 1/2 sats kyckling med sesam (se länk under steg 2) 2 msk rapsolja ca 4 dl kokt bulgur 1 riven vitlöksklyfta 1/2 tsk salt 3 msk japansk soja 1 msk sesamolja 1/2 dl sweet chilisås 3 ägg 1 msk sesamfrön 1 1/2 dl cashewnötter koriander Till servering limeklyftor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ringla över limedressing. Blanda bulgur, apelsin, avokado, persilja och lax. Salta och peppra. Tillaga bulgur i buljongen enligt anvisning på förpackningen
Ringla över limedressing. Blanda bulgur, apelsin, avokado, persilja och lax. Salta och peppra. Tillaga bulgur i buljongen enligt anvisning på förpackningen
Värm olja i en kastrull och stek de i småbitar skurna vitlök och lök. Efter det att paprikan blivit mjuk tillsätt bulgur, persilja, vegeta, paprikapulver
Värm olja i en kastrull och stek de i småbitar skurna vitlök och lök. Efter det att paprikan blivit mjuk tillsätt bulgur, persilja, vegeta, paprikapulver
Lägg upp bulgur tillsammans med grönsakerna och servera med yoghurtsåsen. Krydda med spiskummin, salt och peppar och vänd ner grönkålen tillsammans med tranbär och pumpafrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.