jag säger bara en sak - Pulled Pork. Kan inte bli bättre. Vi hade gäster i helgen och då provade jag för första gången att göra Pulle pork och det kommer jag att göra många gånger framöver
Ibland lagar jag mat som hamnar direkt ner i matlådan. Ofta är det pasta eller ris. Denna gången blev det en variant av pasta som jag aldrig testat förr
Inspirerad av av Jamie Oliver brukar jag alltid göra ett kryddsmör som jag stoppar innanför skinnet. Stoppa in massor av smör innanför skinnet och massera även in smöret i skårorna på låret
Sett så många som frågat efter recept på korv och andra envisar sig att göra korv på endast seitan. Här har vi ett recept med en bra och god fyllning till vegansk korv
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Köper man en energibar typ Gainomax energy bar får man i sig snabba kolhydrater (en av de första ingredienserna är fruktos-glukossirap, bland det värsta man kan stoppa i sig enligt mig) och blodsockret kommer definitivt sjunka till en lägre nivå än det var innan inom en ganska kort tid efter att du ätit baren
Sedan sticks fem till tio djupa håll i skinkan och lika många kvistar av rosmarin stoppas där i. Väl hemkommen ifrån jobbet på fredagskvällen var det hög tid att ta ut min sista skinka ifrån höstens skjutna rådjur (se ”Rådjur till Råvara”) ur frysen
Stoppa in i ugnen i 225 grader i ca 40 min. Ta ut köttförslimpan när den är klar och häll över grädden och chilisåsen, stoppa sedan in i ugnen igen och sänk värmen till 200 grader
I kväll ska vi stoppa korv igen, två olika sorter har vi tänkt oss. Det här receptet blev jag rekommenderad att laga, och det blev jag så klart nyfiken på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.