Det har nämligen varit rena rama Lönneberga idyllen i köket i dag med korvtillverkning, bakning och som grädde på moset så har det även gjorts leverpastej
med några cocktailtomater och basilika, flingsalt och peppar. Jag hade sagt till alla jag känner som jagar att spara levern till mig om de någon gång skjöt en hjort
LEVERMED GRÄDDFIL. Kokt råris eller potatiskaka med. Kommer man någon gång över riktigt fin ungnötslever kan man försöka sig på den här rätten, som får en utsökt smakbrytning av äpple och senap i gräddfilssås
I sin senaste bok, Liver Rescue av Anthony William aka MedicalMedium, skriver han att de flesta av våra hälsoproblem stammar från en lever som är trött och överbelastade av virus, toxiner, tungmetaller etc
Bryn kycklingleverbitarna på ganska hög värme i smör eller kokosfett tills de fått rejält med färg. Vi körde så länge limmet räckte, fönsterväggen är därmed färdig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.