VARMA UGNSTOMATER, CHAMPINJONER OCH RÖDLÖK. Varma grönsaker - ett gott tillbehör. Det brukar ta lite tid att komma tillbaka in i vardagen men jag tycker att det har gått ganska bra både att gå upp tidigt på morgnarna och att börja äta LCHF igen
Servera den stekta fisken medtomatsalladen, nykokt Sparris och Citronsmör. Istället gjorde jag en enkelpanering med bara ägg och riven parmesan, det blev riktigt läckert
En variant på caprese medvarma tomater som rostas i ugnen smakade finfint som tillbehör. Tomatsalladen görs parallellt med att köttfärssåsen puttrar och pastan kokar
Servera köttet i skivor medtomatsalladen, ruccoladressing och citronklyfta. Idag blev det citron- och vitlöksstekt skinkrulle med tomater, rädisor och ruccola
Smaka upp med salt och peppar. Börja med köttet så att det kan gå in i ugnen. Blanda samman bbq sås, ketchup, chipotlepasta, cognac, torkad koriander, malen spiskummin, farinsocker och vatten
Vänd sedan i ett fat med ströbröd, gärna lite saltat och pepprat. med en aning vitlök. Fräs upp lök, lägg efter en liten stund på mangold, efter ytterligare en liten stund hackad tomat - den ska inte bli mosig, bara varmoch mjuk
Varm choklad med skumtomtar och vit choklad. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.