STEKT FISK MED VIT SPARRIS. Halvera schalottenlökarna och hacka dem fint. Smaka av med salt och peppar. Skär smöret i små tärningar, och vispa i det i kastrullen lite i taget tills såsen är lite krämig
Och så är det mycket roligare att köpa sina ägg, nötter och grönsaker av en person som är passionerad över sina varor, än i en affär där allt kommer packat, plastat och klart
salt och nymalen svartpeppar. salt och nymalen svartpeppar. salt och nymalen svartpeppar. Rör samman ingredienserna till parmesankrämen och ställ åt sidan fram till serveringen
Det här gjorde vi för ett tag sedan och det blev så gott. Var väldigt försiktig här för det är oerhört lätt att bränna brödet och då smakar det ingenting
Kokar, steker, rostar, mosar, blandar, mixar, kryddar och tillreder maten. Jag blir inspirerad av andra bloggare, kokböcker och matsidorna i diverse tidningar
Jättegod grönsaksröra som passar till fisk, kött och kyckling istället för en grönsallad. 2 fänkålsstånd, skär i mindre bitar 250 g steklökar, helst röda, skalas och steks hela 1 knippe
Tomater och sparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.