Stekt Rödingfilé m en varm bönsallad med balsamvinäger och romsås
Food, passion and life |
Food, passion and life |
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 Personer
  • 4 st filér av röding eller lax á 200 g 500 g haricoverts
  • 250 g coctailtomater
  • ½ dl Solrosfrön
  • 1 msk Balsamvinäger Borgo Orange Från mercatino.se
  • 3 msk “vanlig” Balsamvinäger
  • 1½ dl Ekologisk olivolja Från mercatino.se
  • olivolja
  • 2 vitlökar Salt
  • Salt
  • peppar
  • 3 dl Crème fraîche
  • 2 dl Gräddfil
  • ½ rödlök
  • 1 burk fiskrom
  • 1 msk kaprisbär
  • 225 grader i ca 15 min Under tiden gör du salladen:

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.