Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Sätt i en stektermometer i tjockaste delen på filén. 2 kg kycklingfilé. 12 kg kycklingfilé Grillkrydda 1,5 dl olivolja 4 msk sweet chilisås 2 tsk salt 1 paket djupfrysta franska örter 1 dl klippt gräslök 2 hackade vitlöksklyftor 1 citron, rivet skal och saftenSätt ugnen på 175 grader
MarineradKycklingfilé i ugn(4-6 personer) Ingredienser 1 kg kycklingfilé (ca 8 filéer) eller fläskfilé5 dl grädde Marinaden. Ställ in formen med marinaden i 225 grader ca 25-30 min om det är kycklingfilé och 45 min om det är fläskfilé. 1 kg kycklingfilé
Stekt entrecoteskivorna i en het grillpanna i ca 3 minuter på varje sida. Kött är en av mina favoriträtter och även min mans, därför blir det rätt så ofta nogot slags kött hemma hos oss
Här serveras den med marineradkycklingfilé, nudlar och thailändsk gurksallad. 1 kycklingfilé per person beräknar jag. 1 kycklingfilé per person beräknar jag
Relaterade Marineradkycklingfilé med quinoasallad och fetasås. 600 g kycklingfilé. Skär kycklingfiléerna i långsmala bitar, ca 2-3 bitar per filé. 4 personer 600 g kycklingfilé
Jag har varit hemma från jobbet idag med halsont och skallebang och mest legat under filten. Surt känns det för i morgon är det Kulturnatt i Ånge med en massa bra musik och roligheter
Marinera kycklingfilén ett dygn och den blir mycket saftigare i köttet, stekt blomkål med lite kryddor är kanongott tillbehör tillsammans med mango chutney
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.