Stekt makrill med spenat- och purjolöksstuvning
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 makrillfiléer
  • 2 makrillhalvor per person
  •  
  • Till paneringen
  • 1 dryg dl mjöl
  • 2 sekunders saltströande
  • 2 msk paprikapulver
  • 3 krm malen svartpeppar
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 helt knippe superhackad gräslök
  • 1 helt knippe superhackad dill
  • Vitlöksflis efter behag
  •  
  • Spenatstuvning
  • Smör
  • 400 g hackad spenat
  • ½ purjolök
  • 3 dl grädde
  • 2 dl öl
  • Minst 1 ½ hönsbuljongtärning
  • Salt
  • Vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.