Lägg upp de knaprigt stekta fiskarna på varma tallrikar. Krydda fiskarna med salt och peppar. Fräs gurkhack, rödbetoroch kapris i steksmöret och fördela det över spättorna
Hacka dill, kapris, rödbetor, rödlök och värm med smält smör i en kastrull. Lägg dem i kastrullen med kallt vatten och skala dem för hand genom att gnida bort skalet
Tillsätt den till det smälta smöret och låt stå och puttra på medelvärme tills smöret och pepparroten fått en fin ljusbrun färg, rör då och då och passa noga så att det inte bränns
Servera din vårpyttipanna medstekt ägg ochrödbetor. Lättstekta eller vändstekta. Blanda samman på en plåt tillsammans med olja, rosmarin samt salt och peppar efter smak
Kålsallad medstekt sidfläsk, äpple, rödbeta och hösthallonDe friska hösthallonen passar både ihop med sältan i det rimmade fläsket ochmed sötman i rödbeta och kål
Servera pytten tillsammans medstekt ägg samt rödbetoroch/eller ketchup. Sonen vill helst inte ha något av pytten då stekt potatis aldrig varit något han gillat
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Idag blev det stekt lax, med rostade rödbetoroch kålrot, till det en jättegod sås med rödlök. Ringla över resten av oljan och salta och peppra rödbetorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.