Servera med senap. Späd med mjölk och koka i 5 minuter under omrörning. Stek korven i en stekpanna med 1 msk smör. 4 st wienerkorv. 5 msk vetemjöl 3 dl mjölk salt och peppar 2 msk hackad persilja 4 st wienerkorv Servera med
Avnjut medknaperstekt fläsk och en kall öl om du är sån. stekt fläsk. I med gräddmjölken, vispa, vispa. Förkoka grönsakerna i kanske fem minuter, häll sedan av vattnet och låt dem stå
Smaka av med salt och peppar. Woka grönsakerna i en stekpanna med olja i ca 5 minuter. Skär korvarna i sneda bitar och stek dem tillsammans medgrönsakerna i ca 3 minuter. 200 g wokgrönsaker. 2 st korv
Servera med den stuvade spenaten. Finns inte mycket annat som går upp mot nyfångad makrill, som bara får en lätt panering med ströbröd och salt och stekt i mycket smör, namnamnam
Om du har, så kan du hälla på lite sesamolja när kycklingen verkar färdigstekt. Häll ner grönsakerna och häll på lite matolja som du steker allt i en stund tillsammans med kycklingen
Toppa ev med lite persilja vid servering (eller dill om du tex serverar med lax). Är man inget fan av falukorv så byt till annan korv, stekt fläsk eller tex stekt aubergin för vegoalternativ – för man kanske vill ha nåt till den grymt goda stuvade blomkålen
Servera med spenatstuvning och en citronklyfta. Fräs löken mjuk i smör tillsammans med spenaten. Blanda ner stuvningen och smaka av med salt, peppar och riven muskotnöt
Servera torsken tillsammans med rostade grönsaker och pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.