Rita Ca 361 kcal/ port med ris Ca 126 kcal/ port utan ris 4 port 500 g torsk eller sej citronpeppar 1 msk olja Grönsaksris 600 g kokt ris 1 msk flytande margarin 1 bit purjolök ca 25 cm 2 röda paprikor 2 medelstora morötter 1-2 tsk curry Krydda fisken med citronpeppar och stek i oljan
Stekt Kycklingfilé. 12 Mars 2016. Grönsaker och Sallad,. Kyckling. Lchf Stekt Kycklingfilé med Coleslaw. Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår
1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
Eftersom det stekta ankbrösten med korintsås, som jag bloggade om i lucka 8, blev en höjdare kände jag mig sugen på att tillaga anka igen. Stekt ankbröst med apelsinsås, ca 5 personerca 700 g ankbröst (2 st)Apelsinsåsen
Först ut blev stekt tonfisk med en återkommande favorit, gräslökssås. Till tonfisken hetta jag bara upp en torr stekpanna, penslade fisken med olja och stekte i hög temperatur
En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Med den lite syrliga kalla såsen och några kokta potatisar till blir den stekta fisken en riktig festmåltid
Vi stekte ryggbiff (hög värme i smör, någon minut på varje sida. Till det serverade vi förvällt (lättkokt) färsk grön sparris som vi lindade in i bacon och stekte på hög värme tills baconet fått färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.