Stekt baconinlindad kalvfilé med vitlökssmör och potatispuré
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700-800 g kalvfilé
  • helst mittbiten
  • Smör till stekningen
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • nymald
  •  
  • Vitlökssmör
  • 100 g rumstempererat smör
  • 2-3 pressade vitlökklyftor
  • ½ msk pressad citron
  • 1 krm svartpeppar
  • nymald
  • ½ tsk salt
  •  
  • Potatispuré
  • 2 kg potatis av mjölig sort ex. King Edvard
  • 50-75 g smör
  • 1 ½ dl grädde
  • 1 ½ dl mjölk
  • Salt
  • Vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.