Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. Nu sitter de med farfar och kollar på Kalle Anka… tänk att den serien håller i sig, från generation till generation
Denna gången blev det kyckling i hoisinsås med pak choi, ingefära, paprika, rödlök och vitlök. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs kycklingen på hög värme, lägg sedan över på en tallrik
O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Kycklingmed nudlar i stark sås är bland det godaste som finns och blir så mycket smakrikare än på restaurang när man kan välja själv vad man vill ha i och inte
4 4 port ris Kålsallad 1 lime 200 g råkostmix 1/2 msk olja salt 2 krm chiliflakes 2 msk sesamfrö 1 ask krasse Sojamajonnäs 1 msk japansk soja 2 dl majonnäs 4 snabbfiléer av kyckling 1/2 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.