Blanda chili, Roohafza, vinäger, soja, ingefära, vitlök, peppar och paprika och torra kryddor. Sjud ingredienserna i en kastrull under omrörning på svag värme tills det tjocknar (ca 30 minuter)
1. Dela kycklingen i portionsbitar och drag av skinnet. 2. Koka upp vattnet i en kastrull. Lägg i lagerblad, persilja, hönsbuljong och den ena gula löken som du skalar och klyftar
Skär kycklingen i cm stora bitar och börja stek dem i olja. Skär paprikorna, chilin och purjolöken i lämpliga bitar och häll ner i pannan och stek tillsammans med kycklingen
Oxfilé i ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprika i salladen så försvinner den på tallriken
Nu har influensan tagit kontrollen över min kropp och stulit all min energi i flera dagar. Kriget i min kropp pågår för fullo men förhoppningsvis vinner snart mina krigare och frigör kroppen från inkräktarna
En av mina favoriträtter. ) inspirerad av ett recept från Ica. se men ändrat mycket själv efter smak. Tycker det blir mycket godare med kycklingfärs istället för nötfärs som i originalreceptet