SENAP I MORTEL. Lägg senapsfröna i en kastrull och fyll på vatten så det täcker plus någon cm. Beroende på hur stor mortel du har så mortlar du lite senapsfrön i taget till en jämn röra
Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) SenapSöt/Stark
112 g Colemans senapspulver. Rör ihop pulver och socker och tillsätt resten. Dela satsen i 2 delar. Häll den i en bunke som tål micro och koka den på högsta effekt 2 minuter
Vi har en uttjatad men god tradiotion här hemma på fredagar, vi äter taco som många andra. På sistone har jag varierat lite med att servera taco med tortillabröd, hårdaskal, gratänger och igår blev det paj
Vill man ha stark mat måste man öka på av just srirachasåsen som ger ordentlig styrka i små mängder. Jag använde 1 msk srirachasås och det blev lite småstarkt, lagom enligt mig
Skär kycklingen i cm stora bitar och börja stek dem i olja. Skär paprikorna, chilin och purjolöken i lämpliga bitar och häll ner i pannan och stek tillsammans med kycklingen
Men gillar ni sån där hetta som svider ända upp i bihålorna, som sticker i näsan och som gör så att ögonen tåras lite grann, då är dunderstarksenap förmodligen något för er
Fräs löken glansig och lägg i färsen och fräs denna tills den är grå. Rör ner majs och paprikan. Blanda ner kryddorna (börja med det lilla måttet först, öka på efter hand som du smakar av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.