Raw food är en rådande mattrend, här för att stanna. Raw food-trenden har svept in över Sverige och sprider sig snabbt via bloggar, hemsidor och kurser och den verkar vara här för att stanna
Det är en av de värsta situationer vi kan hamna i inom mitt yrke, när hjärtat på någon stannar oväntat och vi ska försöka rädda personen tillbaka till livet igen
Tårta till benyamin med Thomas tåget. Nu var det dags för ännu en helt ny barnfigur för min del. Benyamins favorit var Thomas tåget som såklart skulle vara huvudperson, hans vän Percy fick också vara med på ett hörn
I eftermiddag bär det av med tåg mot Mariefred och konferens på Gripsholms Slott. Jag har köpt mindre matlådor perfekta för mellanmål att få plats med i handväskan, och en av dem har jag nu fyllt med följande för att få dagen att funka
Du kan behöva stanna och skrapa ner från sidorna ett par gånger. Botten. Lägg alla ingredienser till botten i en mixer och pulsmixa tills smeten är nästan jämn och håller samman
Höj därefter till i mitten i 10-15 minuter tills gratängen har stannat, och fått fin färg. 10-15 minuter tills gratängen har stannat, och fått fin färg
Kör i ugnen i 20 minuter tills gratängen stannat och fått fin färg. Gott, värmande och mättande. Sydfransk gratäng med aubergine & squash är len och följsam i smaken
Med inspiration från diverse recept blev det här mina egna bars som är här för att stanna. Ett mellanmål som tål att ligga i väskan en hel dag och som inte tar sån plats är ofta önskvärt
Vilken trend vi alla har skapat, mugg-kakorna är här för att stanna, ha ha. Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York
Låt gratängen stanna till några minuter, och servera den sedan med valfria tillbehör. Grädda i knappt 225 graders ugnsvärme tills äggstanningen stannat och ytan är gyllenbrun och lite bubblande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.