6 timmar:
Rökt makrill, lax, ål och annan rökt och fet fisk. Nötter som hassel- och valnötter.
5 timmar:
Torkade bönor, brysselkål, blomkål, broccoli och de flesta andra former av kål. Rökt kött.
4 timmar:
Kraftiga spannmålsprodukter, t.ex. fullkornsbröd och fullkorns pasta, råris, rött kött och fet fisk (som inte är rökt). Russin och annan torkad frukt.
3 timmar:Finare
spannmålsprodukter, t.ex. ljust bröd och vanlig vit pasta. Fågel, vit fisk och grönsaker som ärter och paprika. Skyr, grekisk yoghurt och t.ex. Kesella.
2 timmar:
Frukt, almindelig yoghurt, salat og agurk. Almindeligt knækbrød, mager fisk, bagt kartoffel og pasta.
1 timme:
Små mängder av de livsmedel som vi beskriver vid 2 och 3 tim – t.ex. övermogna bananer och franskbröd med marmelad.
Dessutom var deras päron kokta i sockerlag som min mage inte var så förtjust i, så för att undvika det var jag helt enkelt tvungen att försöka laga det på mitt eget lillavis
Ett av de viktigare är krondillen. Den måste ha bildatfröställning för att avge sinaromatiska smak. Att först koka kräftorna i bara vanligt vatten, s k dödkok, är ett annat knep
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Packar fortfarande upp på kartonger på jobbet och sätter upp prylar och matvaror i stora djupa lådor och placerar stora grytor och brickor på breda finfina hyllor iskafferiet, det tar sinlillatid men Nu har jag ett underbart stort fint arbetskök att jobba i, ett stort skafferi som fyller massor av mat och en köksö mitti att baka på och allt känns så lätt om dagarna
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.