StClement’s cake har, namnet till trots, ingenting alls med vare sig helgon eller påvar att göra, utan är i själva verket resultatet av ett gammaltbarnkammarrimom olika kyrkklockor i London
Saint Albray är en pastöriseradost gjord på komjölk, där kossor betat på fridfulla ängar i närheten av Baskien och Bearn idistriktet Jurancon, sydvästra Frankrike bortom Pyrenéerna
Frostingen för du genom att vispa ihop creamcheese och florsocker tills du själv tycker att de smakar bra, sedan häller du lite apelsin essens eller valfri annan smak
Strömjöl över bollarna och platta till dem. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en bunke. Njut av de nybakade bröden medsmör och ost eller något annat gott pålägg
Blanda smöretmed de andra ingredienserna i en matberedare och arbeta ihop till en en smidig deg. Riv mandelmassan och arbeta ihop med socker, smör och vaniljsocker
Börja med garneringen. Blanda socker och hushållsfärg i en plastpåse så att sockret färgas svagt rosa. Blanda snabbt ihop ingredienserna till en smidig deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.