Idag kom jag iväglitetidigare från jobbet - typ - jag tog rasten innan jag slutade. tog en promenad till Södra teatern och hämtade Ledin-biljetterna, riktigthärligt väder var det
Denna helgen börjar lida mot sitt slut. Tiden man är ledig går alldeles för snabbt. Idag har vivarit hemma mest hela dagen, fixat och planerat en eventuell födelsedagspresent till Stefan som fyller år om två veckor
Ingredienser. Är den för stabbig så tillsättlite mer vatten. Vika degen. Kolla inPain de Martinsfilm hur han viker brödet så får ni ett hum om konsitens och hur själva vikningen går till
Ännu en dag då solen vågar sig fram, härligt. Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Såhär dagen efter kanelbullens-dag får det vara dags för lite mat på bloggen. Brukar du göra piroger. Det är ju så himla gott och så smidigt att ha på lut i frysen
Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa siginnei värmen och baka så här kommer ett himlasmidigttips på kanelbullar i långpanna
Ingredienser. Lite salt. Degen är väldigtkletig så snåla inte med oljan. Bröden blev jättebra och lätta att vikaihop och fyllla med valfrifyllning eller göra enchiladas
Tyvärr, den tiden har intefunnits och jag har just nu fullt upp med nya jobbet. Full rulljans som suger musten ur en tills man kommer hem på kvällen, men det är sjukt kul
Namnet på detta klassiskajulgodisligger nästan lika skönt i munnen som själva karamellerna. De är hårda, smakar gräddkola och är fullständigtomöjliga att sluta äta av när man väl har börjat
En av mina vänner Erika, Smaskelismaskens, har jag mött över matbloggandet. Och det är ju bara till fördel, för när vi ses blir det ofta byte av div godsaker
Itisdags gjorde dom langos på hemkunskapen iJolines klass. Ett arbete där dom också skulle räkna ut kostnader och portioner av de rätter dom valt irespektive grupper
Underbart krämig. Vegetarisk lasagne med kryddig, god sås på röda linser och grönsaker. Fantastiskt bra att göra i förväg till ett kalas eller bara för att göra många lunchlådor
Jag har helt snöat in på stora bröd. Riktigt stora runda bröd bakar jag nu. Det är fantastiskt hur ett bröd kan ändra karaktär utifrån hur man bakar ut det
Att baka surdegsbröd kräver tålamod vilket jag inte har. Men mina två senaste försök att baka surdegsbröd var så lyckade att det var helt klart värt mödan och tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.