Passar då på att rekommendera en god drink, avnjuten i såväl Italien som Österrike. Blanda allt i ett glas och tillsätt rikligt med is och två apelsinskivor
Tävlingen Årets Unga Kock – Concours International des Jeunes Chefs Rôtisseurs avgjord. Jimmis meny innehöll både klassiska delar och smaker i nya kombinationer med utgångspunkt i den hemliga råvarukorgen bestående avhavsaborre, kyckling, mangold och persika
Servera med vildris och någon kvist av en vacker och passande ört. Mitt under själva plockningen finns det alltid tid att ta fram och karva lite av den där tryffelsalamin
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Garnera köttet med apelsinski-vor och rosmarin, och servera med potatis, grönsaker och syltad steklök
Blanda köttfärsen med salt och peppar och eventuellt andra kryddor. Prova dig fram till hur stor klick köttfärs du ska ta för att det ska fylla stekpannebotten efter att den är utkavlad
Grädda i långpanna med bakplåtspapper i mitten av ugnen tills kakan nästan är torr. Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.