Till detta serverade jag squashpasta. Mitt första egentliga minne av pesto är relativt nytt, och med relativt nytt menar jag ett minne som är en si så där 20 år
)Höstig squashpasta med makrill och trattkantareller1 port0,5 större squash0,5 rödlök1 näve förvällda trattkantarellersmör att steka i 150-200g varmtrökt, urbenad makrillfilé0,5 avocadosaltsvartpepparGör såhär
Jag har snöat in mig lite på olika varianter av squashpasta, men det är ju så väldigt gott. Gräddig squashpasta med trattkantareller1 portion1 liten/0,5 större squash1-2 nävar förvällda trattkantareller (el
Lördagen den 19/3 – Kycklingburgare på surdegsbröd toppat med squashpasta. Nu återgår vi till ordningen efter min frukostvecka och nästa vecka bjuder på en blandad kompott
Squashpasta. Squashen fortsätter växa och jag försöker ha squash i allt jag lagar. Trots att vi försöker äta så mycket squash vi kan så har vi fortfarande några squashar kvar i kylskåpet och fler på gång i landet
Har ni testat att äta squashpasta någon gång. Ja, jag hade då inte detta men efter att ha sett det hos flera av de jag följer på Instagram var jag helt enkelt bara tvungen att testa det
Man behöver inte spaghetti för att göra spaghetti och köttfärssås. Det går minst lika bra med squash. Hur man gör sin köttfärssås är ju en smaksak, och min blir egentligen olika varje gång - beroende på vad jag har i kylskåpet
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Idag fick tonfisken och tomatkrossen göra sällskap i en härligt kryddig och smakrik sås, som tillsammans med squashpasta blev en riktigt god, fräsch och mättande lunchrätt
Ugnsstekt lax med sås på trattkantareller, Omelett med trattkantareller, Gräddig squashpasta med trattkantareller, Grönsaksfrittata med trattkantareller, och nu sist ut Risotto med trattkantareller
Skär kyckling-. filéerna i mindre bitar. Hetta upp oljan i en panna och lägg i kycklingen. Krydda med salt och peppar och stek tills kycklingen nästan är färdig i cirka 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.