Vårrullar går ju att göra på alla möjliga vis - fritera, steka eller bara rulla ihop. Den sistnämnda varianten är färska vietnamesiska vårrullar som ni hittar recept på HÄR
Även om jag igår bidrog en del, för då kockade jag tillsammans med lillasyster och pappa. eller 4 förrätter (servera då tillsammans med tex ruccola och lufttorkad skinka)2 knippen färsk grön sparris100 g riven parmesanost70 g pinjenötterVärm ugnen till 225°. 4 förrätter (servera då tillsammans med tex ruccola och lufttorkad skinka)
Ugn. 175º. Krossa digestivkex, blanda med socker och smält smör. Tryck ut smulorna på botten i en smord form med avtagbar kant ca 22 cm i diameter, sätt i ugn
Hittade även endel smörsopp (Älsklings svamp), Taggisar (Oxå dåligt år) & lite gula kantareller. Jo, jag & pappa va ute både lördagen & Söndagen i svamskogen
4 scallions or spring onions, thinly sliced. fennel seeds1 bunch cilantro1 bunch dill3 small bunches tarragon4 scallions or spring onions, thinly sliced2 small preserved lemons, skin and flesh chopped4 garlic cloves, coarsely chopped1/4 cup extra-virgin olive oil, plus more for serving2 tsp
Ja, då var kvällens dippsåser klara. Ikväll ska vi ha goa vänner över på middag och alltid när jag ska bjuda på mat så brukar jag under dagen gå lite och småfixa med maten så att jag inte behöver stå med allt sedan på samma gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.