Spinach falafel & beet sauce
I'm Vegan
I'm Vegan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 260 g kokta kikärtor
  • 100 g spenat
  • 2 vitlöksklyftor Salt & peppar efter smak
  • 1/2 dl koriander
  • 2 tsk fiberhusk
  • 1/2 dl Bjäst (kan skippas)
  • 2 dl vegetabilisk creme fraiche t.ex Oatlys
  • 2 msk riven rödbeta
  • 1 vitlöksklyfta 1 tsk citronjuice
  • salt & peppar efter smak
  • 4 servings
  • 260 g cooked chickpeas
  • 100 g spinach
  • 2 cloves garlic
  • Salt & pepper to taste
  • ¼ cup cilantro
  • 2 teaspoons physilium husk
  • ¼ cup Nutritional yeast (can be skipped )
  • Beetroot sauce
  • 1 cup of vegan sour cream e.g Oatly
  • 2 tablespoons grated beetroot
  • 1 clove of garlic
  • 1 tsp lemon juice
  • salt & pepper to taste
  • 260 g garbanzos cocidos
  • 100 g de espinacas
  • 2 dientes de ajo
  • Sal y pimienta al gusto
  • ¼ taza de cilantro
  • 2 cucharaditas de cáscara de psyllium en polvo
  • ¼ taza de levadura nutricional (puede ser omitido)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.