Låt koka någon minut och red av med vetemjöl eller maizena. Servera med basmati eller jasminris. Curry ska man alltid fräsa i olja eller smör så smakerna kommer fram mer
En krämig nudelwok med hetta från chili ochcurrypasta men fortfarande krispiga grönsaker. Hacka kycklingen i riktigt små bitar genom att skiva filéerna riktigt tunt och sen hacka över skivorna med kniven
Sänk till medel/låg värme. Tillsätt grönsaksbuljong, currypasta, soja, salt och peppar. Stek halloumi ochgrönsaker tills halloumin får yta och allt är göttigt
tofu och nudlar medgröncurry i kokosmjölk. För 2-3 portioner 1 litet paket tofu (på bilden hasselnötstofu) 0,5 liter wokgrönsaker 3 dl kokosmjölk 1 fp algnudlar (ni vet de där kolhydratfria som ser ut som genomskinliga äggnudlar) Gröncurry eller […] 2-3 portioner. 0,5 liter wokgrönsaker. 3 dl kokosmjölk
Lägg upp riset, gröna bönor i röd curryoch fiskfilerna på tallrikar, garnera med lite extra lime och kanske lite Thaibasilika om du har tillgång till det
Servera grytan med ris och lite koriander. Smaka av med salt. Tillsätt kokosmjölkenoch värm. Rör ner lök, vitlök, ingefära och chili och fräs ytterligare ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.