Fräs skivad lök och hackad koriander i kokosolja. Rör sedan ner röd curry och låt fräsa med ett tag. Häll i kokosmjölk, vatten, fiskfond, fisksås, tamarisoja, limejuice och låt sjuda
1. Tillbehör. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 2. Kyckling. Skala och riv vitlök. Hetta upp olja i en gryta och bryn kycklingstrimlorna med vitlök och curry i ca 3-4 min på medelhög värme
Det är ju supergott dock så kanske blir lite ”gasig” av bönorna, det är sånt man får ta helt enkelt och igår när vi gjorde pizza så fanns det rester kvar av chili con carnen så vi hade den på pizzan tillsammans med rödlök, färska små tomater och strimlad skinka sen toppade vi med jalapeno, oregano
Smält matfettet i en långpanna. Lägg laxbitarna tillsammans med chilin i en mixer eller matberedare. Stek laxburgarna i lite matfett ca 2 minuter per sida. 2 dl matlagningsyoghurt
Med inspiration härifrån, tillreddes dessa fräscha fina fiskbiffar. Tillsatte en mix av de färska örter som faktiskt lever och frodas i min vård, och det blev somrigt och gott
Vänd ned paprika, cocktailtomater och. 12 st körsbärstomater i halvor. 12 st körsbärstomater i halvor. Inspirationen till denna Asiatiska grytan fick jag av Remsan (som vanligt, känner mig nästan som en stalker
en matsked åt gången. Det syns på de kvällsmurriga bilderna att det börjar bli vinter. Och - vet ni. Jag har, efter mycket frustration, kommit fram till att det är helt i sin ordning