Den där mikrovågsugnen är alltså bra på många sätt - inte minst så verkar den ha skruvat ur mina hårt fastsatta tummar och gjort så att jag äntligen kan bocka av saker från min to-do-lista
För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad canneloni med spenat och ricotta
Jag smaksatte mina med spenat och ricottaost, men det går såklart att variera efter smak och tycke. Ett alternativ till lasagne är en lite lyxigare variant där du rullar ihop färska lasagneplattor till små pastarullar, canneloni
I kväll fanns det mer tid och ork så jag gjorde canneloni med en riktigt smaskig fyllning. Under veckodagarna är jag så trött av all matlagning, stress och spring i köket att jag inte orkar engagera mig i matlagningen hemma
Lägg klickar med spenat- och ricottablandning på lasagneplattorna och rulla ihop. Så till middag idag blev det lite hemgjord “snabbmat” i form av Canneloni med spenat och ricotta
Rör om och häll sedan såsen över cannelonin. Fräs ihop spenat lök och vitlök i smör, salta och peppra. I samma stekpanna bryner du svampen,salta och lägg svampen åt sidan för att svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.