I kväll fanns det mer tid och ork så jag gjorde cannelonimed en riktigt smaskig fyllning. Finhacka löken och blanda ner i spenaten tillsammans medsvampen, fräs i några minuter
Det eller typ svamprisotto. För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad cannelonimedspenatoch ricotta
Blanda svampen i en bunke med oregano och färskost medan den är varm. Smaksätt med salt och peppar. Lägg en rad med fyllning längs kortsidan på lasagneplattorna, rulla ihop dem och skär bort överflödig deg
Jag ändrade lite i receptet, uteslöt mozzarellan och ökade på mögelosten med nästan dubbelt. Då kan man passa på att göra denna lasagnen som var med i mitt senaste nummer av "Cook vegetarian"
Rulla ihop canneloninoch lägg dom ovanpå såsen i formen. Tillredning av cannelonin. Smaka av med salt och peppar och mera mjukost om man vill ha mer ostsmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.