Fräs lök, vitlök och ingefära tillsammans med kryddorna i smör i en gryta. Palak är en spenatsås med lite sting som kan användas till flera huvudingredienser som paneer, lamm, eller kyckling
Fräs lök, kryddor, tomatpuré, vitlök och ingefära på medelvärme några minuter så löken mjuknar. Tack vare vår (fd-bloggar)vän Amy, som fick oss att börja laga (och Anki att äntligen äta) indisk mat för några år sedan, så hade vi lite koll på vad både palak och paneer är
Men fick ju ge med mig, och sluta vara ego. Hacka lök och vitlök och riv ingefäran. Jag kände rent spontant att resterna inte borde följa med Lars till jobbet, utan sparas till mig
Pressa ut allt vatten ur spenaten och blanda den med crème fraiche och vitlök. Smula ned jästen i en bunke och tillsätt vatten och olivolja och rör tills att jästen smält
4 4 port pasta (gärna tagliatelle) 3 vitlöksklyftor 250 g körsbärstomater 1 msk olivolja 400 g bladspenat 380 g stora vita bönor 150 g fetaost 1/2 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.