Blanda ner grädde, färskost, riven parmesan och hackade valnötter och låt koka ihop. Blanda samman kålssåsen med havrefusillin och häll i en ugnsfast form, alternativt ugnsfasta portionsformar
Idag är det våffeldagen och vi firar med frasiga våfflor på egen smet till efterrätt. De är jättegoda. Servera med sylt eller hallon och nyvispad grädde
Vi håller fortfarandepå med att laga sådant vi inte brukar äta och idag åt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Men med ett brinnande intresse för matlagning. Idag blir det ett lite annorlunda inlägg i min blogg. När jag började där så hade jag målet satt på Dietkock tjänsten på Liljaskolan som då var en vandrartjänst - dom bytte dietkock i princip varje termin
Till panaden blandar du vetemjölet och vattet till en slät smet. Blanda sedan ner äggvitan i smeten. När man är förkyld är det på gränsen till omöjligt att laga mat, tar man bort ett "smak"sinne så blir det inte lika gott
Därför tror jag att det är bra att ja delar receptet för jag tror många andra också tycker det. jag brukar köpa de där gula från blå band jag lägger in en bild så ni vet va ni ska leta efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.