Sparrispannacotta med skaldjur Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en gryta med smör. Blötlägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i 5 minuter Hemmets Journal
Sparrispannacotta med skaldjur Andra rätten på nyårsmeny blev denna sparrispannacotta med skaldjur som ska stå i kylen och gotta till sig och stelna MAT & BAKBLOGGEN
Sparrispannacotta 500 g Grön sparris. 1 2 st Schalottenlökar. 1 2 deciliter Grädde. 1 2 deciliter Crème fraiche www.lchfarkivet.se
Grön sparrispannacotta I bland är det bra att utmana sig själv. -). Jag hade en bild i huvudet, en smak i munnen - sen gällde det ju då att få till det också cat's bak- och matblogg
Sparrispannacotta med skaldjur Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en gryta med smör. Blötlägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i 5 minuter www.hemtrevligt.se
Sparrispannacotta Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter Hemmets Journal
En helg i matens tecken Till förrätt gjorde jag en gammal favorit, sparrispannacotta med räkor. Hej från ett kallt London, det kom till och med snö för att par timmar sedan, även om det smälte genast Finlandssvensk i London
Middagen -) Anyway, till förrätt serverade jag sparrispannacotta med räkor som jag gjort en gång tidigare och tycker är jättegod Finlandssvensk i London
Årets första dag Vi började med en Sparrispannacotta med skaldjur från ett recept i Hemmets Journal. Hoppas ni inte vaknade med alltför besvärlig baksmälla i morse Finlandssvensk i London
Xfactor-middag Till förrätt blev det favorit i repris, sparrispannacotta. Igår hade jag bjudit in tre tjejkompisar som alla bor i Wandsworth på en Xfactor-middag Finlandssvensk i London
Sparrispannacotta 1. Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter Hemmets Journal
Sparrispannacotta Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter Matklubben.nu
Sparrispannacotta med skaldjur 1. Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en gryta med smör. Blötlägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i 5 minuter Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.