Lägg upp och servera medbrynt smör och rostade pinjenötter. Ansa sparrisen och skär av topparna, skiva stjälkarna till tunna band med en mandolin eller en potatisskalare
Ansa och skala sparrisen, koka den al dente i rikligt saltat vatten. Rosta solrosfrön i en het torr panna, bryn lite smör och lägg upp allt på en tallrik
Brynt hasselnötssmör1 dl hasselnötter, skalade 100 g smör 1 msk soja (kikkomansoja) ca 1 krm salt. Citronkokt sparris12-15 vita sparrisar 2 citroner 1 l vatten (till kokning) 2 tsk salt ca 1 krm strösocker 2 msk smör
Ta kastrullen från plattan och mixa såsen med en stavmixer så tjocknar den lite. Pancettan ser fet ut där den ligger i disken, men allt det feta försvinner när man steker den och den är otroligt god att strö över fisk eller pastarätter
1Endive- och spenatsallad2 endiver 50 g babyspenat. 1Brynt salviasmör2 krukor färsk salvia, grovt skuren med stjälkar och allt 100 g smör 1 citron, finrivet skal och saft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.