Igår år vi stekt lax med hollandaisesås och baconlindad sparris. Jag kommer att servera vitkålsjansson, ansjovisrulle, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad, olika sorters sill, rökt lax, kokt ägg med majonnäs och så till alltsammans så får vi en kall snaps
Sparrismed bacon, parmesan och nötter är magiskt. Stek sparrisen några min i smör. Salta nötter, jag tog paranötter idag, men det går bra med vilka som helst eller rostade pumpa/solrosfrön
Skär bort den nedre delen på sparrisen. Blanda olja och vinäger, krydda med salt och peppar. Stek sparrisen hastigt i smör i en het panna och strö över flingsalt
Sparrissäsong på intågande igen och jag blev inspirerad när jag såg taffels sparris-artikel. Innehåller en del brynt smör men som Tom Sjöstedt säger, allt blir godare med brynt smör
En favorit♥Parmalindad sparris på en bädd av ruccolamed balsamico och rostade pinjenötter. Lägg upp ruccola på tallrikar och sedan den parmalindade sparrisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.